Jag saknar dig mindre och mindre



Det här med att bli vuxen och jobba heltid vet jag egentligen inte om det är något jag vill göra hela mitt liv. Tänk vad mycket tid man lägger ned på att jobba egentligen. Missförstå mig rätt, jag älskar att jobba! Jag antar att tankarna kommer ifrån att jag är i ett varuhus som faktiskt har öppet hela tiden, vilket innebär att jag har många kvällar på jobbet. Är det värt det? Just nu, absolut, men sedan då? Någon gång i framtiden kanske det är dags att bilda familj på riktigt och då tror jag nog inte att de där kvällarna kommer att kännas speciellt attraktiva. Att dessutom jobba varannan helg som jag kommer att göra. Gaah.

Allt det här bottnar nog i att jag kikade igenom schemat för att se när jag kan åka till Borås/Mölnlycke/Göteborg för att hälsa på och jag insåg att det tamejtusan aldrig passar. Bästa helgen är nästa men då kommer Elin hem till Värmland. Att dessutom jobba varannan helg när ens andra hälft är ledig varje innebär också att jag faktiskt vill spendera mina helger tillsammans med honom när jag väl är ledig.

Varför är man egentligen aldrig nöjd? Jag är nog bara ovan med att ha så begränsad fritid.

Något lite roligare. Att jobba heltid innebär att tanknar på radhus/hus växer sig starkare. Vi vill så gärna! Vi tog en tur med bilen häromdagen för att kika lite på områden, och vi har hittat ett par guldkorn. Det är ju i alla fall största moroten med att jobba mycket - spara, spara, spara! :)
Vi funderar på att boka ett bankmöte för att se om vi kan få lånelöfte. Handpenning har vi ju faktiskt redan vilket underlättar otroligt mycket.


/A


Kommentarer
Linda säger:

Heeey!

Vi är två tjejer som precis öppnat en nagel&hår salong i Borås! Och just nu kan du gå in och gilla oss på facebook och skriv gärna en rad på bloggen så får du 10% rabatt på valfri nagelförlängning (gäller vanligt naturellt, franskt, glitter, Minx, Nail Art)



Hos oss finns allt! Spana in vår hemsida www.nailsandglamor.se



Hoppas vi ses! Kramar ifrån Linda&Sandra - Nails&Glamor, Skönhet när den är som bäst!

2011-10-05 | 17:04:25
Bloggadress: http://lindakeranen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback