I GOT IT



Well, jag försöker njuta av lediga dagar framför tvn med kaffe och Glee, faktiskt inte helt tokigt. Det känns verkligen inte helt tokigt när jag vet att jag om bara någon dag börjar på ett heltidsschema, YES, jag fick jobbet! Jag skuttade runt i glädjetjut här hemma i fredags, tyvärr ensammen, men det firades med sushi och en mysig hemmakväll i lördags. Jag är mycket tacksam över att jag får den här chansen och jag ska verkligen se till att ta tillvara på den. "Tyvärr" är det ju så att det är en heltid och varannan helg så det kommer inte bli mycket tid över för annat för mig. Fast å andra sidan älskar jag att jobba så jag tror nog att jag kommer infinna mig fint i tillvaron framöver. Så nu kommer jag att börja på husgerådsavdelningen istället för sovrum, där kommer jag befinna mig till årskiftet, sen får tiden utvisa vad som sker efter det. Jag är sjukt lättad och för första gången på väldigt länge känner jag att jag börjar få något tillbaka.

Igår fick jag nya skor av M eftersom han troligtvis slängt mina jobbskor. Det blev ett par easytones från Reebok och jag hoppas att de kan göra underverk för mina knän i och med att man går som på två bollar. De ska ju tona rumpan och låren men det är väl inte direkt något jag tror eller ens hoppas på, som sagt ligger mina förhoppningar om att jag påfrestar benen på ett positivt sätt för knäna.

Jag börjar få ny motivation till mig själv också, i och med en app till iphonen. Jag är mer sugen än någonsin på att börja träna igen och det lockar till och med att gå ut och springa. Får se om jag får med mig den andra hälften på en lite hurtigare promenad efter att han slutat jobbet.

Nu ska jag fortsätta pimpla mitt kaffe och även ge mig på lite nätshopping. Björkis tyckte jag skulle unna mig något jag velat ha länge nu när jag fick jobbet, men jag har funderat hela helgen och jag kan verkligen inte komma på något. Istället får det bli lite godis till håret. :)


/A


Kommentarer
Sandra säger:

Du är GRYM! :) Ville bara säga det, hihi. <3

2011-09-19 | 19:25:44
Bloggadress: http://aprilhimlar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback