och där faller ännu ett år.



2012 - du är välkommen.
Jag ger aldrig några löften eftersom jag vet att jag ändå inte håller dem. Egentligen är jag även väldigt reserverad med att ha förhoppningar på ett nytt år, oftast blir det tvärtom. Jag önskar att jag vågade säga att det här året ska bli det bästa, vi har ganska många sketna år bakom oss nu. Jag hoppas att de ändå har lärt oss vad som är viktigt att lägga energi på.

Något jag ska lova mig själv är att sluta lägga energi på saker och personer som bara tar energi från mig. Det är inte värt det, verkligen inte.

Trots att jag är reserverad så har jag ändå en del förhoppningar på 2012. Vi flyttar in i en ny lägenhet och vi ligger redan nu på kvällarna och inreder den. När jag klev upp idag låg tidningen utspridd över bordet och där hade Marcus ringat in grejer i en annons från MIO. Söten ♥

Jag har också förhoppningar på att bli kvar på jobbet. Idag börjar jag mitt förlängda vikariat på två månader, nu kommer jag inte jobba 100% längre utan 75%. Jag har lite blandade känslor inför det. Kroppen och sinnet skriker JAAA, jag behöver det verkligen efter alla kilon jag gått ned och hur ont min kropp gör. Men, jag hade gärna jobbat mer och kunnat plocka undan mer på sparkontot ;)


Något jag lärt mig genom alla år av förtvivlan, sorg och tråkiga saker är att allt löser sig. Kanske löser det sig inte så som man tänkt men på något sätt löser sig det alltid och förhoppningsvis till det bättre.



Så välkommen 2012, jag hoppas du har något fantastiskt åt oss.
Vi skålade in dig ensamma på en veranda, bara han och jag och det var precis så fantastiskt jag ville ha det. Tänkt att en kväll - där man fått hela klänninge nedspilld av ett stort glas rosévin - kan sluta så bra.

Kommentarer
Siri - En personlig blogg om mode och stil. säger:

Gott nytt år tjejen! Jag hoppas verkligen att det blir ett underbart år för dig/er. Kram

2012-01-03 | 22:45:11
Bloggadress: http://siribeckman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback