2013.12.12

 
 
Kan ni förstå att det snart är jul? Det kan då inte jag göra. Herregud, inte ens två veckor kvar och jag har bara fixat hälften av klapparna. Men jag har inte riktigt haft ork eller lust för det och dessutom är jag och M aldrig lediga tillsammans och kan fixa det, mysigare att göra det tillsammans med någon.
 
Jag längtar efter att det här året ska ta slut och jag får börja om, trodde det här var mitt år men det har ju visat sig från en helt annan sida, men det är bara ta nya tag. Efter jul så kommer jag vara med i ett projekt på jobbet i 5 veckor, vilket ska bli spännande och utmanande. Framförallt behöver jag verkligen det för mitt eget självförtroende. 
 
Idag har jag otroligt mycket på agendan så det är dags att sätta fart snart. Påbörjade en rensning igår av kläder som jag ska se bort till Ms kusinbarn och det känns så JÄKLA skönt att bli av med det (har haft tre papperkassar fulla sedan vi flyttade från Borås...).
Så idag har jag tänkt städa ordentligt här hemma och försöka få till nån form av julkänsla och ett städat hem får mig lugn ;)
 
 
/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback