Du är slutet på resan och början på en ny, med dig, med dig, med dig.

 
 
Börjar inte förrän ett på jobbet idag, vilket innebär att jag just nu sitter och försöker strukturera upp mitt liv, min träning och allt vad det innebär.
Ryggen är riktigt trött och jag vaknar med värk redan på morgonen. Däremot känner jag att jag faktiskt är riktigt svag kring skadan och att det faktiskt behövs byggas upp igen. Så det ska blir skönt att få tag tag i mina övningar och rycka upp mig igen. Jag orkar inte vare en trasig 27åring längre. 
 
Jag försöker också rannsaka mitt inre lite. Tid sätter perspektiv på saker och ting samtidigt som att tiden inte läker några sår. Ju längre tiden går desto ondare gör det. Ju fler minuter som tickar på, desto mindre känner jag igen dig. Däremot orkar jag inte, jag orkar inte fortsätta vara stark åt någon som aldrig ger något tillbaka. Någon som tar energi från varenda liten cell i min kropp för att jag egentligen bryr mig alldeles för mycket för att orka strunta i dig. Jag är ledsen men jag behöver mig energi nu, jag behöver den för att bygga upp mig själv, för att orka vara människa när jag allra helst vill gömma mig under ett täcke och bara skrika ut all frustration och smärta. Jag behöver den till att orka se ljuset där framme och för att orka hela vägen dit - för dit ska jag och resan början NU!
 
 
/A

Kommentarer
Mizca säger:

Svar: Eftersom jag är provanställd så behöver han inte ge en anledning till uppsägning. Så är reglerna tyvärr, var i kontakt med mitt fack igår så jag kan tyvärr ingenting göra.
Men jag frågade tjejen som tydligen hade klagat och hon sa att hon aldrig gjort det, hon är nöjd med min städning och mig och att hon skulle gå vidare med detta för så får det inte gå till. Anklaga falskt sådär.

Pratade med vd:n på mitt företag idag och hon beklagade att det blitt som det blitt och sa att det inte var meningen att avskeda mig, utan mer "omplacera" mig för att miljön jag är på nu inte fungerar för mig. Jag skulle då få en timanställning där jag skulle visa framfötterna och sen få en tillsvidareanställning någonannanstans. Men varför vill dem helt plötsligt ha mig in i företaget igen om jag nu missköter mig?

2013-06-18 | 11:31:35
Bloggadress: http://www.mizca.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback