Ryggstatus

 

Veckan innan bröllopet brakade jag ihop, jag gick hem från jobbet med en ryggvärk utav h-vete och blev sedan sjukskriven två veckor. De två veckorna var bra för mig att få, men direkt tillbaka på jobbet så smyger sig värken på igen. Jag vet varken ut eller in. Jag VILL INTE vara hemma och sjukskriven för det gör mig bara deprimerad och i slutändan är det nog ännu värre för ett tillfrisknande. Samtidigt som jag inte orkar gå och ha såhär ont varje, varje dag. Nu hoppas jag på att få hjälp från företagshälsovården, jag hoppas också på en ortopedremiss som Marcus fick tjata fram åt mig tillsammans med sjukskrivningen. 
 
Det är en jäkla resa jag har framför mig nu och jag har världens bästa som peppar mig. Jag måste komma igång med träningen igen, jag måste få struktur på det och börja älska det igen. Jag är rädd att det blir svårt till en början eftersom träningen oftast innebär en hel del extra smärta men nu fan är jag på krigsstigen! Jag är trött på att inte bli tagen på allvar och jag är livrädd att detta övergår i något mer allvarligt som diskbråck. 
 
Jag ska sätta mig ner och göra upp en träningsplan för mig själv tillsammans med jobbschemat. Innan eller efter jobbet, minst varannan dag någon form av träningspass, tillsammans med ryggövningar från sjukgymnasten. 
 
Mitt nya motto är att; den som inte tar sig tid för att träna kommer så småningom behöva ta sig tid för att vara sjuk. Valet för mig är inte så svårt egentligen, jag älskar att träna och hatar att vara hemma hjälplös! 
 
Snälla - peppa mig. Det är inte så enkelt till en början, men jag har ett tydligt mål och jag kommer också att klara det!
 
 
/A
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback