Bröllopsresan

 
 
Bröllopsresan är till sin ända. Två veckor i Khao Lak Thailand var precis vad vi båda behövde. VI bodde på ett ganska ödsligt ställe men på ett riktigt lyxigt hotell. Vi har spenderat dessa två veckor med att bara vila på varsin solstol och ätit fruktansvärt mycket mat (dock nån avstickare till Phuket stad och Khao Lak centrum hann vi med också). Så himla välbehövligt. Vi har skrattat och vi har gråtit, sorgen ville inte riktigt släppa taget om oss - vi kan inte fly från verkligheten.
 
Nu är det dags att påbörja vardagen igen, det var en månad sist jag var på jobbet. Först kurs ett par dagar, sedan var jag sjuk och efter det semester. Kommer kännas konstigt att gå dit imorgon och jag har faktiskt ångest inför det. 
 
Men, det gäller att fokusera på andra saker och nu främst så längtar jag efter julen :)
Sedan har vi många trevliga saker inplanerade framöver så jag kommer nog inte hinna tänka så mycket på den där ångesten. Livet känns helt fantastiskt just nu och jag tror att jag är precis där jag vill vara i livet, allt tack vare den mest fantastiska man jag någonsin träffat. Med M vid min sida varje dag så känns ingenting svårt eller jobbigt. Han är verkligen helt fantastisk. 
 
 
/A
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback