2013.10.08

 
 
Nu för tiden har jag min lediga dag på tisdagar. Känns tråkigt ibland med tanke på att alla andra jobbar, men just idag njuter jag av ensamheten. M är borta på jobb och jag får lite ensamtid att reda ut lite i huvudet. 
Klockan är tolv och jag sitter med kaffekoppen i morgonrocken och bara finns till. Ibland är det viktigt att stanna upp lite och betrakta livet. Jag börjar reda ut ett par frågetecken i mitt liv nu och det känns så himla skönt. Jag har nog aldrig tidigare förstått vilken känslomänniska jag är innanför min mur, men nu vet jag. Jag släpper gärna inte så många inpå mig, visar mig sårbar, men jag har träffat några speciella som man kan öppna upp allt inför. Det känns skrämmande men samtidigt fantastiskt. Det bästa har varit att erkänna för mig själv, för det blir så mycket enklare att hantera alla toppar och dalar nu när jag vet att det är såhär jag fungerar och att det faktiskt är okej.
 
Vi har haft funderingar på att flytta tillbaka till Kristinehamn eftersom husen där är bra mycket billigare men jag börjar inse att Karlstad nog har vunnit mitt hjärta ändå. Det känns inte värt att vi båda ska pendla till våra jobb varje dag. Tid är värd så mycket mer än att betala mer för ett hus. Eller tänker jag fel? 
Nog för att det svider att tänka på att vi kanske måste lägga upp emot 2-3 miljoner för något vi kan få för kanske 1.5 nån annanstans men måste verkligen pengar styra allt? 
 
I alla fall längtar jag till den dagen då vi står där med nycklarna i handen på väg att låsa upp dörren till våran framtid, men samtidigt njuter jag av nuet och våran fantastiska lägenhet. Jag tror vi väljer våran egen lycka och det är viktigt att se det som glädjer oss för stunden och inte bara se bortom nuet för då missar vi många fantastiska ögonblick.
 
 
/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback