2014-01-28

 
 
Vardagen rullar. Jag är projektanställd sedan två tre veckor tillbaka och har en och en halv kvar - jag trivs så jäkla bra! Vi är fem personer plus lite inredare och snickare som bygger om h e l a barnavdelningen på IKEA. Det blir ett helt nytt koncept och det har också tillkommit en helt ny målgrupp, barn 8-12. Så himla spännande att se allt växa fram efter att ha rivit precis allting och börjat med en helt tom avdelning. Nya arbetstiderna är 7-16 om dagarna vilket också är helt fantastiskt.
Jag behövde detta, mer än någonsin. Det är roligt att gå till jobbet vilket också medför att den tunga hösten börjar att blekna. Den kommer såklart alltid att göra lite ont i både hjärta och mage men jag måste också så framåt, våga tro och hoppas igen. Jag får helt enkelt inte glömma att allt sker av en mening.
 
Jag känner mig ganska lugn och harmonisk igen. Jag börjar hitta tillbaka till mig själv efter många omvägar under hösten. Tårarna finns där emellanåt men det får vara så, jag tror att det är nyttigt att låta dom rinna. Låta det som berört fortfarande beröra. 
 
Jag börjar känna att jag står på benen igen. Jag vågade ta klivet och faktiskt söka en annan tjänst på jobbet, nu inväntar jag att alla intevjuer ska bli klara och rekryteringen ska bli klar (jag hade min intervju igår). Jag håller faktiskt tummarna för mig själv, det skulle göra mig så gott att få lite miljöombyte och få ladda om. En välbehövlig nystart.
 
Vad mer. Jo, vi har ett nytt lånelöfte på hus och billån. 
Våran bil sjunger på sista versen så det är dags att byta upp sig. Husjakten har pågått många år och har väl egentligen inte direkt intensifierats men detta år har fått oss att inse att det är Karlstad vi vill bo och nu vet vi vart vårat tak ligger på hur mycket vi kan lägga på ett hus här. Vilket underlättar vid sökandet av vårat framtida hem.
Det är rätt mysigt att planera för framtiden, fast ingen av oss egentligen vet hur den kommer att se ut. Vi har lärt oss genom livets hårda skola att livet är skört och att vi aldrig kan vara säkra på någonting. Däremot har vi makten att forma våran egen framtid, en ganska häftig känsla ändå. 
 
 
/A
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback