Han

 
Jag tänker mycket, begrundar och analyserar. Jag har alltid varit sån. 
Just nu är jag väldigt lycklig i mitt liv. Jag har hittat en kille som gör mig lugn så fort jag tittar in i hans otroligt snälla ögon. En kille som får mig att släppa allt ont genom att bara röra vid mig. En kille som överöser mig med kärlek och som ger så himla mycket i mitt liv. Den där lilla pusselbiten som fattades.
 
Det är inte alltid lätt att hitta in i en ny relation efter ett lång förhållande med någon man trodde man skulle spendera hela livet med. Det är heller inte lätt att den personen mitt hjärta valde har två barn, något som jag själv medvetet valt bort att jag inte vill ha. Men den här personen ger så mycket energi i mitt liv att inget av allt det där spelar någon roll så länge jag ser in i de där ögonen. Varje kväll somnar jag med huvudet mot hans bröst, lyssnande på hans hjärtslag och där, just där känner jag mig hemma. Som att ingenting annat existerar. Det är knäppt, hade jag låtit förnuftet talat hade vi aldrig träffats, men jag lät hjärtat bestämma och jag är såå glad för det.
Jag är glad över att jag äntligen tillåter mig själv att vara jag, strunta i vad alla andra ska tycka och tänka.
Såhär bra har jag aldrig mått tidigare. 
 
Tänkt att en person kan komma att betyda så mycket så snabbt. Att det bara känns så rätt. 
Jag orkar inte analysera och begrunda allt längre, jag tänker låta mitt hjärta leda mig. Hjärtat är ändå det som i slutändan har rätt, det som kommer få mig att må bra.
 
Jag kan titta in i hans ögon i en evighet och aldrig tröttna, det är som ett evigt djup och ju mer jag tittar desto mer känner jag. Tänkt att ögonkontakt kan göra så mycket, det är som att se in i någon själ och i den mannen finns det såå mycket som jag gillar. 
 
Han är det finaste jag vet ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback